Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

MM-FILMI

Olen harrastanut video- ja valokuvausta vuodesta 2004 saakka. Alussa kuvasin vain oman perheeni seikkailuja, mutta ajan saatossa innostuneisuus alaan kasvoi ja harrastus laajeni. Lopulta huomasin olevani videokameran tai järjestelmäkameran takana tai joskus jopa molempien kanssa yhtäaikaa aina kun tuttava- ja ystäväpiirissä tai suvussa oli hääjuhlia, ristiäisiä ja muita tilaisuuksia.

Kuvaushommia tein silloin talkoohengellä ja ruokapalkalla. Vuonna 2013 heräsi ajatus, että videokuvausta ja valokuvausta voisin tehdä pientä korvausta vastaan. Niinpä perustin 2014 toiminimen nimeltä MM-FILMI.

 

Päätoimeni on toisella alalla mutta tästä sivutoimesta saattaa joskus tulla päätoimi, mene ja tiedä.....

Video- ja valokuvausalalla olen itseoppinut. Mitään elokuva-alan tai valokuvausalan kouluja en ole käynyt. Koulutukseni alalle on vankka kokemus ja käytännönoppi vuosien varrelta. Olen erikoistunut tapahtumien ja perhejuhlien, kuten kihlajaisten, polttareiden, hääjuhlien, ristiäisten, merkkipäivien tai vaikkapa hautajaisten, jne. videokuvaamiseen ja valokuvaamiseen. Näiltä sivuilta löytyy enemmän tietoa video- ja valokuvauspalveluistani, kuvaushinnoista sekä esimerkkikuvia.

Hyvien ja katseenkestävien videoelokuvien, sekä valokuvien syntymiseen vaikuttaa kuvaajan hyvä tilannetaju, organisointikyky, ketteryys, graafinen oivaltaminen ja toteutus. Näitä ne kylillä väittävät minulta löytyvän.

 

 

Terveisin  MARKO MÄENPÄÄ

 

 

 

HAKUSANOJA: Yritysesittelyvideo, Hautajaisten valokuvaus ja videokuvaus, siunaustilaisuuden valokuvaus, ilmakuvaus, ilmakuvat, drone, ilmakuvaus Seinäjoki, ilmakuvaus Etelä-Pohjanmaa, Drone ilmakuvaus, ilmakuvausta, siunaustilaisuuden videokuvaus, häävalokuvaus, häävideokuvausta, häävalokuvausta, häävideokuvaus, hääkuvaus, vanhojen tanssien videokuvaus, vanhojen tanssit, asuntojen ja kiinteistöjen valokuvaus, huoneistokuvaus, penkkarit, rippijuhlien valokuvaus, syntymäpäivien videokuvaus, syntymäpäivien valokuvaus, valokuvaus Etelä-Pohjanmaa, videokuvaus Etelä-Pohjanmaa, valokuvaus Seinäjoki, videokuvaus Seinäjoki, häävideo, häävideointi, urheilutapahtumien videokuvaus, videokuvausta Etelä-Pohjanmaa, videokuvausta Seinäjoki, videokuvausta Kauhava, vhs nauhojen siirto, dv nauhojen siirto, striimaus, streamaus, suoratoisto, live- lähetys, streaming, livestriimaus, reaaliaikainen suoratoisto, suoratoisto, suoratoistovideo