Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Perhevideot 20 vuoden takaa, lapsen ensiaskeleet, häät, ristiäiset ja muut mittaamattoman arvokkaat kotivideot - toimi ennen kuin on liian myöhäistä!

Sillä kymmenen vuotta vanhat nauhat saattavat olla jo pilalla. Siirtämällä nauhat DVD-levylle digitaaliseen muotoon, varmistetaan niiden säilyvyys jälkipolville. DVD-levyt kestävät oikein säilytettynä jopa kymmeniä vuosia. Kerran digitoitu materiaali on helppoa siirtää talteen useampaan paikkaan esim. tietokoneelle.

 

HINNASTO:

Yhden VHS ja VHS-C kasetin siirto DVD-levylle maksaa 15 euroa (sisältää työt, DVD-levyn ja kotelon ja lähetyskulut)

Yhden mini DV-kasetin siirto DVD-levylle maksaa 15 euroa (sisältää työt, DVD-levyn ja kotelon ja lähetyskulut)

 

Materiaali siirtyy DVD-levylle sellaisessa kunnossa kun se on VHS tai mini DV- kaseteilla. Mikäli nauha hyppii ja pomppii tai muuten kulunut ja heikkolaatuinen niin sitä se myös on siirron jälkeen DVD- levyllä.

 

 

HAKUSANOJA: Yritysesittelyvideo, Hautajaisten valokuvaus ja videokuvaus, siunaustilaisuuden valokuvaus, ilmakuvaus, ilmakuvat, drone, ilmakuvaus Seinäjoki, ilmakuvaus Etelä-Pohjanmaa, Drone ilmakuvaus, ilmakuvausta, siunaustilaisuuden videokuvaus, häävalokuvaus, häävideokuvausta, häävalokuvausta, häävideokuvaus, hääkuvaus, vanhojen tanssien videokuvaus, vanhojen tanssit, asuntojen ja kiinteistöjen valokuvaus, huoneistokuvaus, penkkarit, rippijuhlien valokuvaus, syntymäpäivien videokuvaus, syntymäpäivien valokuvaus, valokuvaus Etelä-Pohjanmaa, videokuvaus Etelä-Pohjanmaa, valokuvaus Seinäjoki, videokuvaus Seinäjoki, häävideo, häävideointi, urheilutapahtumien videokuvaus, videokuvausta Etelä-Pohjanmaa, videokuvausta Seinäjoki, videokuvausta Kauhava, vhs nauhojen siirto, dv nauhojen siirto, striimaus, streamaus, suoratoisto, live- lähetys, streaming, livestriimaus, reaaliaikainen suoratoisto, suoratoisto, suoratoistovideo